CineArt - The Square

Te zien op 28 maart

donderdag 28 maart 2019 20:30 - 22:57
Deuren open
20:00 - 20:45
Locatie
De Nijverheid
Genre
West-Europese Cinema
Beschrijving


Als onderdeel van ‘t Hoogt on Tour vertonen wij bij De Nijverheid CineArt-avonden vol film en kunst. Een rijke selectie van films die je doen verwonderen in combinatie met een randprogramma samengesteld door kunstenaarscollectief De Nijverheid. Verwacht het onverwachte, het vreemde en vooral een gezellige en verrassende avond.    

Er is ook mogelijkheid om een combiticket te kopen voor het eten vooraf. De kok stelt een menu samen naar aanleiding van de film van de avond. 

Donderdag 28 maart  

CineArt - The Square - film, eten en kunst

19.00 uur eten 
20.30 uur film 

Over The Square: 
Een modern museum stelt een nieuwe installatie tentoon. Een ruimte waar geen regels zijn en alles kan. Om publiek naar het museum te trekken, wordt er een PR-bureau ingehuurd. De onorthodoxe campagne die ze bedenken, gaat al snel viral en zorgt voor de nodige commotie. Christian, de gerespecteerde curator van het museum kampt inmiddels met een existentiële crisis en zijn leven lijkt steeds verder te ontsporen. Regisseur Ruben Östlund (Turist, Involuntary) mocht voor The Square de Gouden Palm voor beste film in ontvangst nemen tijdens het Internationale Filmfestival in Cannes. 

De volgende edities van CineArt zijn op donderdag 25 april, 20.30 uur en donderdag 30 mei, 20.30 uur. 
 


Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden