CineMuziek - Maria by Callas

Te zien op 17 april

woensdag 17 april 2019 20:15 - 22:15
Deuren open
19:45 - 20:30
Locatie
Parel van Zuilen
Genre
Documentaire
Beschrijving


’t Hoogt en De Parel van Zuilen presenteren: 

CineMuziek – muzikale filmavonden in de Parel van Zuilen. Elke tweede woensdagavond van de maand ben je welkom voor een mooie en interessante muziek film of documentaire. Met op 17 april: Maria by Callas 

 

De documentaire Maria By Callas vertelt het levensverhaal van de bekende Amerikaans-Griekse operazangeres Maria Callas aan de hand van nooit eerder vertoonde video’s en foto's.  
 

De documentaire toont veertig jaar na haar dood persoonlijke Super 8-films, eigen live-opnames, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden waarin Maria Callas voor het eerst in kleur achter de schermen te zien is. Naast Callas zijn ook Aristoteles Onassis, Marilyn Monroe, Alain Delon, Yves Saint Laurent, J.F. Kennedy, Luchino Visconti, Winston Churchill, Grace Kelly en Liz Taylor te zien in de film. Maria By Callas is een intiem portret van de beroemdste sopraan uit de twintigste eeuw. 

 

Praktische informatie 
Locatie: De Parel van ZuilenBurgemeester Norbruislaan 173555 ED Utrecht. 

Datum: Woensdag 17 april 

Start film: 20.15 uur 
 

Over de locatie 

De Parel van Zuilen is een schitterend landhuis gelegen aan de rivier De Vecht, ook bekend als het voormalig gemeentehuis van Zuilen of Landgoed Daelwijck. Restaurant, trouwlocatie, muziekpodium voor de Parelsessies en nu ook een tijdelijke dependance van Filmtheater ’t Hoogt. In de Zuilense volksmond wordt De Parel van Zuilen ook wel ‘Het Paradiso aan de Vecht’ genoemd. 

’t Hoogt On Tour 
Filmtheater ’t Hoogt gaat op diverse locaties in de stad films vertonen. Voor specifieke doelgroepen selecteert en programmeert ‘t Hoogt unieke films, documentaires en klassiekers. 

 

De volgende editie is op woensdag 15 mei om 20.15 uur. 

 

 


Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden