Cinema Buiten - Arrival bij Huis Doorn

Te zien op 24 augustus

zaterdag 24 augustus 2019 21:30 - 23:33
Deuren open
21:00 - 21:45
Locatie
Huis Doorn
Genre
Amerikaanse Cinema
Beschrijving
24 augustus – Arrival bij Huis Doorn 

Over buitenaardse wezens die de aarde bezoeken werden talloze films gemaakt, maar met Arrival brengt Denis Villeneuve een nieuwe dimensie aan sciencefiction. Verwacht geen spectaculaire explosies of epische gevechten met brute aliens, maar een intelligente thriller over communicatie tussen mens en buitenaards leven. 

Het ondenkbare gebeurt: mysterieuze buitenaardse ruimteschepen dalen vanuit de ruimte neer op aarde. De Amerikaanse overheid rekruteert de befaamde taalkundige Louise Banks (Amy Adams) in de hoop de communicatie met de buitenaardse wezens op gang te krijgen en zo hun bedoelingen te achterhalen. Flashbacks naar traumatische gebeurtenissen in haar privéleven blijken de sleutel tot het ontraadselen van het grote mysterie achter het buitenaards bezoek.    

De Canadese Denis Villeneuve is misschien wel een van de interessantste, populairste regisseurs van dit moment. Met zijn films Incendies, Prisoners en Blade Runner 2049 sleepte hij heel wat Oscarnominaties in de wacht. Momenteel werkt hij aan de remake van David Lynch’s Dune. Arrival ontving 7 Oscarnominaties. 
 

Tickets 
Regulier: €12,50 
Student/U-Pas/CJP: €10,- 
Cineville: €0,- 

Tickets zijn via deze pagina te koop of aan de kassa op locatie op de avond van de vertoning. Online ticket gekocht met een kortingspas? Neem je pas mee; die willen wij graag nog even zien aan de kassa. 
 

[TICKETBUTTON] 

 
Praktische informatie 
Locatie: Langbroekerweg 10, 3941 MT Doorn 
Deuren open: 20:30. Start film: 21:30 
 
*Er is horeca aanwezig voor snacks en drankjes. 
*Bij slecht weer vindt de filmvertoning op zondag 25 augustus plaats, gekochte tickets blijven in dat geval geldig. 
 
Over Cinema Buiten 
Hoogt on Tour gaat naar buiten deze zomer! Met films rondom de thema’s reizen, miscommunicatie en conflict organiseren we met Cinema Buiten zeven openluchtvertoningen op zes unieke erfgoedlocaties in de stad en provincie Utrecht. Check de Cinema Buiten pagina voor het volledige programma.