Cinema Buiten - Oh Lucy! bij Buitenplaats Doornburgh

Te zien op 7 september

zaterdag 7 september 2019 21:00 - 22:42
Deuren open
20:30 - 21:15
Locatie
Buitenplaats Doornburgh
Genre
Aziatische Cinema
Beschrijving
7 september – Oh Lucy! Bij Buitenplaats Doornburgh 

Liefdevolle komedie waarin de Japanse filmmaakster Atsuko Hirayanagi in treffende scènes de culturele verschillen tussen Oost en West schetst. Met Hollywoodster Josh Hartnett en een Japanse sterrencast.  

 Setsuko heeft een saaie baan, beleeft weinig romantiek en worstelt zich kettingrokend door het leven. Jaloers kijkt ze naar het bruisende leven van haar nichtje, die haar overhaalt Engelse les te nemen. Haar Amerikaanse leraar John onderwijst niet alleen taal, maar doceert ook over de Westerse cultuur. Met blonde pruik transformeert hij Setsuko in Lucy. De onconventionele lesmethode heeft effect en Setsuko valt als een blok voor John. Als John plotseling verdwijnt, vliegt Setsuko met haar zus naar Californië om hem te zoeken. In deze onbekende wereld van tattooshops en morsige motels probeert Setsuko de droom van Lucy levendig te houden, terwijl familiebanden en oude rolpatronen op de proef worden gesteld.  

Regisseur Hirayanagi baseerde het verhaal van Oh Lucy! op haar eigen ervaringen. De film ging in 2017 op het Cannes Film Festival in première als onderdeel van het programma Semaine de la Critique.   

Tickets 

Regulier: €12,50 
Student/U-Pas/CJP: €10,- 
Cineville: €0,- 

Tickets zijn via deze pagina te koop of aan de kassa op locatie op de avond van de vertoning. Online ticket gekocht met een kortingspas? Neem je pas mee; die willen wij graag nog even zien aan de kassa. 
 

[TICKETBUTTON] 

 
Praktische informatie 

Locatie: Diependaalsedijk 17, 3601 GH Maarssen 
Deuren open: 20:00. Start film: 21:00 
 
*De ingang van de locatie bevindt zich aan de Diependaalsedijk 17 te Maarssen. Dit is ook het navigatieadres. 
*Beperkt aantal parkeerplekken, kom vooral lopend of met de fiets! 
*De vertoning vindt plaats op de schapenweide, bij slecht weer vindt de filmvertoning in de kapel plaats. 
 
Over Cinema Buiten 

Hoogt on Tour gaat naar buiten deze zomer! Met films rondom de thema’s reizen, miscommunicatie en conflict organiseren we met Cinema Buiten zeven openluchtvertoningen op zes unieke erfgoedlocaties in de stad en provincie Utrecht. Check de Cinema Buiten pagina voor het volledige programma.