MUSE Drones World Tour

Te zien op 21 juli

donderdag 12 juli 2018 19:00 - 20:37
Deuren open
18:30 - 19:15
Locatie
Hoogt 1
Genre
Filmconcert
Beschrijving

Zie Muse, de wereldberoemde, meervoudig award winnende band in hun ambitieuze Drones World Tour 2015-2016, waarin ze wereldwijd in 130 steden speelden. Bekend om grensverleggende concertproducties, speelde de band deze tour “in het rond” vanaf het midden van het stadion, met een podiumdesign en -opstelling die de fans een volle 360 graden audiovisuele ervaring boden.

Centraal in het visuele van de tour staan de drones die boven het podium en langs het publiek vliegen, gecombineerd met immense projecties die reageren op de bandleden op het podium. Dit spektakel met LED’s en lasers is afgestemd op het gevierde repertoire van de band. Belangrijke opgevoerde nummer tijdens deze tour  zijn onder andere “Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plug in Baby”, “Supermassive Black Hole” en “Knights of Cydonia”.

De voorstelling is gefilmd en opgenomen op meerdere concertavonden en heeft nooit eerder vertoonde special effects. De introductie van dit event geeft een exclusieve blik op de band.

De New York Times beschreef de Muse live ervaring als “Een eindeloze opbouw van de ene piek naar de andere”. Hier vinden we de band op de toppen van hun kunnen, waar ze een fan ervaring creëren die je moet beleven op het grote witte doek! 

Speelduur: 90 minuten
Kijkwijzer: 16 jaar
Tickets: €12,50
Let op: Cinevillepashouders kunnen ook naar deze voorstelling en betalen voor een kaartje slechts €5,50. Deze kaartjes kunnen telefonisch gereserveerd worden via 030-2328388 (tussen 14.00 uur en 17.00 uur en tijdens openingstijden van de kassa). Reserveren kan ook via info@hoogt.nl - alleen tijdens kantooruren. Let op: Je hebt pas gereserveerd als je een bevestiging hebt ontvangen. 


Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden