C'est La Vie! - Huis Doorn

Te zien op 16 augustus

donderdag 16 augustus 2018 21:30 - 23:32
Deuren open
21:00 - 21:45
Locatie
Huis Doorn
Genre
Franse Cinema
Beschrijving


Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Kortom: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest? 

C’est la vie is een energieke komedie van de makers van het succesvolle Intouchables.

Locatie: Het landgoed van Huis Doorn
Huis Doorn ligt in een schitterend park, aangelegd volgens de Engelse landschapsstijl. Het landhuis is tegenwoordig een museum. Het dankt zijn bekendheid vooral aan de Duitse ex-keizer Wilhelm II die na de Duitse nederlaag in de Eerste Wereldoorlog naar het neutrale Nederland vluchtte en Huis Doorn in 1919 kocht. Hij woonde er tot zijn overlijden in 1941. Zijn laatste rustplaats bevindt zich in het mausoleum in het park van Museum Huis Doorn. 

Adres: Langbroekerweg 10 | 3941 MT |  Doorn
Website

Let op: kaartverkoop alleen online of tot een dag van tevoren fysiek aan de filmkassa van Filmtheater 't Hoogt. Kaarten reserveren is niet mogelijk. 

Cinema Buiten – IJzersterke films op historische locaties is een samenwerking met provincie en gemeente Utrecht, in het kader van 2018 Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed.
Bekijk hier het overzicht van alle deelnemende locaties en films.


Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden