Tango Libre - Fort aan de Klop

Te zien op 2 september

zondag 2 september 2018 21:00 - 22:45
Deuren open
20:30 - 21:15
Locatie
Fort aan de Klop
Genre
West-Europese Cinema
Beschrijving


De degelijke, wat verlegen cipier Jean-Christophe (Francois Damiens) danst tijdens tangoles graag met Alice (Anne Paulicevich). Hij is een man zonder verhaal die zich verschuilt achter de regels. Hij komt erachter dat Alice een liefdesgeschiedenis heeft met twee gevangenen die hij dagelijks bewaakt, zware jongens Fernand en Dominic. De regels verbieden het om sociale contacten te onderhouden met familieleden van gevangenen, maar voor de eerste keer in zijn leven staat Jean-Christophe op het punt om de regels te overtreden. Actrice en coscenarist Paulicevich creëert in dit lichtvoetige drama een mooie rol voor zichzelf als de vrouw die tussen verschillende mannen zit. De sterke cast zorgt voor mooie momenten, waaronder sensuele tangotaferelen.

Locatie: Fort aan de Klop
Fort aan de Klop behoort tot de Nieuwe Hollandse Waterlinie; de 85 kilometer lange verdedigingslinie van Muiden tot de Biesbosch. Tegenwoordig is de linie een mooi en bijzonder landschap. Het is het grootste rijksmonument van Nederland én genomineerd als UNESCO Werelderfgoed. Op Fort aan de Klop kan je eten & drinken, vieren, trouwen, logeren, kamperen, vergaderen en culturele evenementen organiseren.

Adres: 1e Polderweg 4 | 3563 MC | Utrecht
Kaart
Website

Let op: kaartverkoop alleen online of tot een dag van tevoren fysiek aan de filmkassa van Filmtheater 't Hoogt. Kaarten reserveren is niet mogelijk. 

Cinema Buiten – IJzersterke films op historische locaties
is een samenwerking met provincie en gemeente Utrecht, in het kader van 2018 Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed.
Bekijk hier het overzicht van alle deelnemende locaties en films.
 

Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden