Tiempo Compartido

Te zien vanaf 2 augustus

zondag 12 augustus 2018 18:30 - 20:13
Deuren open
18:00 - 18:45
Locatie
Hoogt 1
Genre
Latijns-Amerikaanse cinema
Beschrijving


Even lekker bijkomen, denken vakantiegangers Pedro en Eva. All-inclusive vakantieparadijs Vistamar heeft schitterende zwembaden en golfbanen. Het nieuwe management (prachtige rol van Breaking Bad’s R.J. Mitte) biedt hostess Gloria tevens mooie carrièrekansen. Maar terwijl zij promotie maakt, voelt haar echtgenoot Andres nattigheid.

Typisch Sebastián Hofmann: al snel verschijnen er meer scheurtjes in het paradijs. Want helaas blijkt het luxeappartement van Pedro en Eva dubbel geboekt. Eva besluit dat er niks anders op zit dan hun kamers te delen met de uitbundige roodverbrande familie die ineens voor de deur staat. Maar Pedro gaat verhaal halen en raakt steeds verder verstrikt in de onnavolgbare retoriek van het blijmoedige personeel. Op zijn oorlogspad ontmoet hij de gefrustreerde Andres. Hun gezamenlijke paranoia gericht tegen de klauwen van het sinistere conglomeraat neemt zorgwekkende vormen aan.

Na het zien van deze film zal een zonovergoten all-inclusive nooit meer hetzelfde zijn...Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden